Winterschilder

Binnenwerk

Om de zoveel tijd is uw woning aan de binnenzijde toe aan een fris en nieuw gezicht. Uiteraard moet het werk snel en professioneel worden uitgevoerd. Denk dan aan de WinterSchilder. Wij zetten alles weer strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. U hebt ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. De WinterSchilder brengt u gemak en vakwerk. Tevens hanteren wij in de winterperiode voordelige tarieven, dus vraag vrijblijvend een passende offerte voor al uw binnenschilderwerk aan.

Meer voordeel bij oudere panden

Bewoont u een pand ouder dan 2 jaar dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan berekenen wij, in plaats van 21 % BTW, het lage tarief van 6%. Voor zowel uw buiten-als uw binnenschilderwerk. Nog meer voordeel dus!

Opgeknapt en milieuvriendelijk

De WinterSchilder geeft uw huis niet alleen een mooie, frisse uitstraling, het gebeurt ook op een milieuverantwoorde manier. Bij binnenschilderwerk passen wij vrijwel altijd oplosmiddelarme verf toe. Deze verfsoort is beter voor mens en milieu. De kwaliteit van de nieuwe verfsoorten bewijst zich ook op lange termijn: kleur en glans blijven langdurig mooi!