Over ons

Schildersbedrijf Kuipers is een jong en gemotiveerd familiebedrijf waarbij kwaliteit en tevredenheid op de eerste plaats komt. Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en heeft sindsdien een aanzienlijke klantenkring opgebouwd.

Het bedrijf werkt efficient en denkt graag met de klanten mee. Zo is bij ons een goed advies of het verhelpen van eventuele problemen een kleine moeite. Vaak wordt gezegd dat iedereen kan schilderen, maar uit ervaring blijkt dat er vaak te makkelijk over wordt gedacht.

Met een breed aanbod van activiteiten, werken we voor opdrachtgevers in de zakelijke en particuliere markt en verzorgen we het onderhoud en bouwkundige werkzaamheden aan vastgoedprojecten, met enige trots kunnen we een groeiend aantal gerenommeerde opdrachtgevers tot onze vaste relaties rekenen.


Omdat er tegenwoordig zoveel keuzes en mogelijkheden zijn op het gebied van verf en glas etc, wordt het bepalen van een goed verfsysteem en de juiste beglazing steeds belangrijker en noodzakelijk voor de onderhoud van uw eigendom.

kies daarom voor een partner met een duidelijke missie, met u als tevreden opdrachtgever, daar doen we het voor!

Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van Schildersbedrijf Kuipers en dat u alle informatie die u zoekt, kunt vinden op deze site. Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan gerust eens contact met ons op.