Wandafwerking

Wij kunnen u alle behangsoorten leveren/aanbrengen zoals: 

  • Glasweefsel
  • Structuurvlies
  • Vinylbehang

Glasweefsel
Een populair product voor wandbedekking is superscan of glasweefselbekleding. Deze vorm van wandbekleding biedt veel voordelen. Het materiaal is sterk en door zijn elasticiteit uitermate geschikt voor wanden van elke (vlakke) ondergrond. De superscan vangt in hoge mate scheurvorming in de muren op. Bovendien is het materiaal in allerlei diktes en structuren verkrijgbaar.

Kleur
Superscan vormt de ideale ondergrond die na het aanbrengen (maar ook later) makkelijk te schilderen is elke gewenste kleur. Het materiaal leent zich voor alle typen en kleuren verf, zowel voor mat, zijdeglans en hoogglans. U kunt kiezen voor een egale tint of een meerkleuren-effect via vlokken, spikkels, etc. Elke ruimte krijgt daardoor een persoonlijke uitstraling. Het product is dan ook niet meer weg te denken uit ons bedrijf.

Overig
Naast de veel gebruikte superscan blijven wij natuurlijk wanden afwerken met het reguliere behang of schilderwerk. Ook daarbij heeft u volop keuze uit diverse motieven, patronen en kleuren.

Structuurvlies
is uitgevoerd in vinyl of acryl, hetgeen meer verschillende strukturen mogelijk maakt. Dit materiaal heeft als voordeel een beduidend lager
verfgebruik en is stripbaar.

Beide behangsoorten zijn veelzijdig toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type latex muurverf en verbergt alle kleine gebreken in deze ondergrond, zodat een perfect resultaat kan worden verkregen.